Graag willen wij jullie aandacht vragen voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018…

Beste leden, donateurs, sponsoren, oud-leden, familie en vrienden van De Duinruiters,
Graag willen wij jullie aandacht vragen voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018 en wat jullie daarin voor onze vereniging, De Duinruiters, kunnen betekenen.
De Rabobank Clubkas Campagne is de vervanger voor de Rabobank Fietstocht. Bij de Rabobank Fietstocht kon de vereniging meedoen aan een fietstocht waarmee de vereniging een bepaald bedrag kon ophalen. De Rabobank Clubkas Campagne is een nieuwe manier vanuit de Rabobank om ook een bepaald bedrag op te kunnen halen voor de vereniging. Alleen verenigingen en mensen die aan aangesloten zijn bij de Rabobank Kop van Noord-Holland kunnen meedoen. Dit gebied loopt van Texel, Hippolytushoef, Wieringerwerf, Schagen en weer terug langs de kust naar Texel.
Hoe werkt het?
Het gaat deze keer via het uitbrengen van stemmen door Rabobank Kop van Noord-Holland leden op verenigingen. Hoe meer stemmen de vereniging heeft, hoe meer geld de vereniging krijgt. De Rabobank Kop van Noord-Holland heeft een bedrag van 200.000 euro beschikbaar welke verdeeld wordt over de deelnemende verenigingen op basis van het aantal stemmen dat de vereniging verzameld heeft. Wij als Duinruiters streven er uiteraard naar om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Dit kunnen wij niet zonder jullie hulp.
Hoe kunnen jullie ons helpen?
We zijn opzoek naar mensen die een bankrekening hebben bij de Rabobank Kop van Noord-Holland en tevens ook lid zijn van de Rabobank Kop van Noord-Holland. Dit ben je namelijk niet automatisch als je een bankrekening hebt. Hoe kun je zien of je naast klant van de Rabobank ook lid bent? Dat kan via Internetbankieren of Mobielbankieren. Bij Internetbankieren staat dit onder ‘Uw gegevens’.

Klik  hier voor de flyer waarin precies alles beschreven staat…..